Карта таро на седмицата е Пет жезъла.Тази седмица ще бъде трудна

...
Карта таро на седмицата е Пет жезъла.Тази седмица ще бъде трудна
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 6.03. до 12.03.

Карта таро на седмицата е Пет жезъла.

Тази седмица ще бъде сложна във всички сфери на живота. Затова ще се опитаме да ви дадем малко насоки по какъв начин да преминете по-леко по тази писта с трудности.



Продължава тематиката за битката и несъгласието, отстояването на позициите и границите.

Възможно е освен да се защитавате, само че и да „ атакувате “. За да получите това, което желаете, ще би трябвало да се присъедините към борбата. Нищо просто не „ пада от небето “ тази седмица, защото силите на съперничеството ще обиден безусловно всички. Всеки ще желае да отстоява своето, да държи позициите си. Пригответе се да виждате към вас не другари и сътрудници, а огнедишащи дракони.

В работата се пазете от интриги от страна на чиновниците, „ настройки “ и злословия. Може би някой претендира за вашето място и употребява всевъзможни средства, с цел да реализира задачата си. Конкуренцията ще процъфтява във всяка област, където и да работите. Бъдете по-агресивни в дейностите си, тогава ще бъдете в печеливша позиция.

В една връзка са вероятни битки, дребни кавги, недоразумения и разногласия без причина. В тази област би трябвало да сте по-толерантни към колегата си, да не вършиме отстъпки и да намирате взаимни отстъпки.

Ако към момента не сте обвързани, тогава би трябвало да избягвате срещи тази седмица. Най-вероятно този човек няма да бъде свободен и ще ви употребява като „ разпръскване “ от ежедневните грижи.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР